Eindelijk aan boord!
Door: Roy
Blijf op de hoogte en volg Roy
01 Oktober 2009 | Verenigde Staten, San Diego
In San Diego had ik een overnachting in het Sheraton Hotel. Een luxe kamer met super flatscreen tv, helemaal super!! De volgende ochtend moest ik al weer om 07:15 bij de Front Office verschijnen voor de transfer naar het schip. Eindelijk was het zover! Na de security check mochten we aan boord. Er kwamen ongeveer 70 crew members aan boord dus het was lekker hectisch. We werden allemaal naar de kantine gebracht waar de keycards uitgedeeld werden. Ook ontmoette ik hier mijn buddy die mij de komende twee weken alles op het schip laat zien.
Mijn buddy bracht mij naar mijn cabin. Roy heeft weer geluk gehad. Mijn cabin is namelijk op navigation deck ( deck 8 ), helemaal vooraan en achter de brug. Hier slapen ook de Captain, Chief Officer, Hotel Manager etc. Je raadt het waarschijnlijk al; een grote kamer met een groot bed, koelkast, tv en dvd speler. De rest van de cabins waren namelijk al bezet en daarom kreeg ik deze. HEEL VERVELEND ;)
Op de eerste dag aan boord heb ik al veel informatie gekregen. Twee mappen vol met opdrachten die ik de komende tijd moet af werken, om zo de afdeling beter te leren kennen.
Ik heb ook nog even de Telephone Concierge bezig gezien en dan was best heftig. De telefoon gaat non-stop en naast het beantwoorden van die telefoon word er tussen door nog van alles in de computer genoteerd en worden collega’s opgepiept. Lekker multi tasking. Een goed voorruitzicht dus, ik zit in ieder geval niet uit mn neus te vreten de komende tijd.
Iedereen is hier super aardig. Er zijn ook veel Nederlanders aan boord en zelfs collega’s die ook op mijn school hebben gezeten. Sommigen hebben zelfs al aangeboden me te
helpen met de opdrachten!
Nu ben ik eindelijk vrij (21:00) en ga ik straks lekker slapen.
Tot snel!
P.S. Foto’s plaatsen gaat helaas hier nogal moeilijk, het internet op het schip is nogal langzaam…
01 Oktober 2009 - 07:25
Opa:
hoi Roy,
Jebent weer een uitgesproken bofkont met je luxe hut.Wij hebben gisteren onze nieuwe Scenic opgehaald en hij rijdt als een tierelier
Vandaag gaan we ermee naar Vlissingen op familiebezoek. Werk ze en veel plezier toegewenst.
Liefs van Ann en Opa -
01 Oktober 2009 - 08:30
Annemarie En Ton:
Hoi Roy,
We hebben net onze hut op het verandah deck geannuleerd, bij nader inzien trekken we voor twee weken in bij jou. Met jouw vetrek is het weer hier ook omgeslagen naar de herfst,vroeg donker en erg nat. Geniet, we spreken elkaar snel. -
01 Oktober 2009 - 09:03
Willemijn:
Jeetje Roy,, Wat ben jij weer een ontzettende mazzelpik! Maar helemaal super natuurlijk..
Het klinkt helemaal te gek daarzo en ben blij voor je dat je al leuke mensen ontmoet hebt.
Wel beter trouwens dat er mensen zijn die je willen helpen met school, altijd handig en scheelt een hoop getreuzel:)
Heel veel plezier de komende maanden,, lekker hard werken:P en van mij zal je nog wel horen!
Liefs -
01 Oktober 2009 - 09:31
Martine:
Owhmy je hebt echt weer lekker geluk!!! Het klinkt allemaal echt super!! (K) -
01 Oktober 2009 - 10:16
Anne-Wil:
haha wat heb jij weer een geluk zeg!!
Ben benieuwd naar mijn hut, helaas zal ik niet zoveel geluk hebben haha.
Succes en tot snel in de Caribbean!
Liefs Anne-Wil -
01 Oktober 2009 - 11:05
Dave:
jeetje zeg, en dat noemen ze stage.. veel plezier jongen we spreken elkaar snel! -
01 Oktober 2009 - 15:19
Jorien:
Hey royy!!
vet tof dat je nu eindelijk gaat varen!
heel veel succes en tot in fort lauderdale :D
laat even weten hoelaat je ongeveer aankomt, of bel me ff als je er bent, dan gaan we even meeten! mijn amerikaanse nummer is 954-515-7518
groetjesss -
01 Oktober 2009 - 19:57
Aaltsje Hiddema:
Wat heb jij een mazzel zeg met je kamer:| jeetje wil ik ook haha:P Heb niet een koelkast of dvd:(:P hahah maar heel veel succes;) -
03 Oktober 2009 - 12:50
Ingrid:
Hoi Roy,
Een goudhaantje, een zondagskind. Hoewel ik bijna zeker weet dat je niet op een zondag bent geboren. Volgens mij was dat een zaterdag. De meeste mensen beginnen onderaan. Ergens ver weg en diep in het schip. Jij legt je koppie te slapen in een van de meest luxueuze hutten. 't kan verkeren!
Ben vanaf vandaag weer thuis, dus volg je op de voet. Nee, ik ben nog niet zoveel afgevallen, dat ik over de Caribische Zee loop. Wacht rustig, doch ongeduldig, op je volgde mailtje.
Have fun!
04 Oktober 2009 - 12:19
Marion:
Hoi Roy
Leuk om alles wat jij zo mee maakt telezen Het is wel een hele gaafe reis En de kans van je leven om in korte tijd zoveel van de wereld te zien ! En wat vervelend dat je z on luxe hut hebt Je weet daar houden wij niet van!! Roy heel veel plezier en veel genieten!! liefs marion