Nog 8 dagen... - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Roy Peeters - WaarBenJij.nu Nog 8 dagen... - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Roy Peeters - WaarBenJij.nu

Nog 8 dagen...

Door: Roy

Blijf op de hoogte en volg Roy

21 September 2009 | Nederland, Zoetermeer

Afgelopen zaterdag was mijn afscheidsfeest. Het was echt super gezellig en ik wil iedereen nog bedanken voor de gezelligheid en cadeaus!

Nog 8 dagen en dan vlieg ik naar San Diego waar ik de volgende dag aan boord ga van de Ms. Westerdam, een van de 14 schepen van Holland America Line. Vanuit San Diego varen we dan via Mexico, door het panama kanaal en vervolgens naar Fort Lauderdale. Vanaf Fort Lauderdale zal de Westerdam 7-daagse cruises maken door de Caribbean. Tijdens deze cruises kom ik onder andere langs de volgende havens: Bahamas, Grand Turk, Cayman Eilanden, Mexico, Aruba, Curaçao, Puerto Rico, St. Thomas, St. Maarten en de Dominicaanse Republiek. Meer over de Westerdam zelf en de vaarroutes op de website van Holland America Line: http://www.hollandamerica.com/cruise-vacation-onboard/Westerdam

Voor iedereen die geen idee heeft van hoe zo’n cruise schip eruit ziet heb ik twee filmpjes opgezocht. Een introductie video over Holland America Line: http://www.hollandamerica.com/virtual-tours-videos/Main.action , en een film over de missie van HAL: http://www.youtube.com/watch?v=RiLeGG1M1ss

Tijdens mijn stage op de Westerdam probeer ik zo veel mogelijk verhalen hier te plaatsen. Wil je op de hoogte blijven dan kun je links in de menu balk je email adres invullen. Dan krijg je automatisch een email wanneer ik een bericht heb geplaatst.

Tot later!

• 21 September 2009 - 16:59

Aaltsje Hiddema:

heeyz heeyz,

Gaat snel he, nu is het zover! :D Jij ook alvast veel succes! Ik ga morgen al aaah word spannend:P

Liefs

• 21 September 2009 - 17:09

Opa & Ann:

Hartstikke leuk dat je ons op de hoogte gaat houden van je belevenissen.Nogmaals een goede vaart toegewenst en we blijven nieuwsgierig.

• 22 September 2009 - 12:51

Ingrid:

Hoi,

Ik heb het aantal foto's opgewaardeerd naar 300, dus knippen maar!

Doei

• 28 September 2009 - 16:46

Willemijn:

Hi Roy,,
    Ik heb je niet meer kunnen bellen want zit op dit moment al in Cannes bij mijn pa.
    Ik wil je ontzettend veel plezier wensen en natuurlijk een hele goede reis morgen!!
    Ik zal je verslagen goed in de gaten houden,, om goed op de hoogte te blijven van je spannende verhalen!
    We horen van elkaar.

Tot snel!(horens)

kus willemijn

• 29 September 2009 - 15:33

Roel:

Heeey ROY !!!

Wat onwijs vet dat je gaat cruisen, welke functie ga je vervullen?! Weet dat je een onwijze tijd gaat krijgen, heel veeel plezier en hard werken natuurlijk!! Mail me anders even ;) roel_de_haas@hotmail.com ben wel erg benieuwd!
    Greats from Holland!

Roel