Alsof je nooit bent weggeweest... - Reisverslag uit Nassau, Bahama's van Roy Peeters - WaarBenJij.nu Alsof je nooit bent weggeweest... - Reisverslag uit Nassau, Bahama's van Roy Peeters - WaarBenJij.nu

Alsof je nooit bent weggeweest...

Door: Roy

Blijf op de hoogte en volg Roy

15 Maart 2010 | Bahama's, Nassau

Alsof ik nooit ben weggeweest, zo voelt het om weer terug te zijn. Het meeste is nog hetzelfde, veel dezelfde collega's en natuurlijk nog dezelfde cruises. Het enige waar ik nog aan moet wennen is mijn nieuwe functie met veel nieuwe taken.

Het enige waar ik niet aan hoef te wennen is het lekkere weer. Alhoewel het hier veel kouder aan het worden is, hebben we vooralnog niks te klagen. De zon schijnt, en de temperaturen liggen tussen de 20-25 graden :D

De voorbereidingen voor het Europa seizoen zijn al in volle gang. Informatie verzamelen, disembarkatie voorbereidingen etc. Iedereen heeft er super veel zin in om een andere route te gaan doen. Maar voordat het zover is wordt het nog even afzien tijdens droogdock en de transatlantische oversteek.

Sinds kort hebben we nu ook Nederlandse televisie aan boord, BVN, met programma's van de publieke omroep. We kijken vooral het NOS Journaal hier om de ontwikkelingen in Nederland een beetje te volgen.

Groeten vanaf de Bahama's!

Roy

• 16 Maart 2010 - 06:03

Ingrid:

Globetrottertje,

Fijn dat je terugkeer voelt als thuiskomen. Die periode in het droogdok, is dat niet een soort vakantie? Lekker zonnen op het dek.
    Veel succes in je nieuwe functie.
    xxx

• 16 Maart 2010 - 08:40

Albertine:

Hallo Roy, ja dat weer is altijd beter dan hier. Ik ben benieuwd hoe de grote oversteek zal zijn? Ik wens je weer veel plezier. groeten, albertine

• 16 Maart 2010 - 11:12

Ann En Opa:

Je hut is wat minder confortabel dan de hotelkamer in Miami,maar beslist geen bezemkast !Wensen je veel sukses in je nieuwe functie .Het weer bij jullie is toch bepaald beter dan wij hier hebben, dus niet klagen s.v.p.Groetjes en tot het volgende verslag.

• 16 Maart 2010 - 17:19

Willemijn:

Hi Roy,,

Ik heb je in Nederland nog meerdere malen geprobeerd te bellen,, zowel mobiel als thuis..Helaas.. Dus bij deze srry dat ik je geen goede reis meer heb gewenst!
    Blij te horen dat het daar weer super is,, geniet ervan en laat weten als je in de buurt bent.. wellicht kom ik heel misschien nog een kijkje nemen, ben namelijk reuze enthousiast.
    Veel plezier!

Liefs Willemijn

• 16 Maart 2010 - 20:27

Molly:

haha ik dacht ff dat de hotelkamer je nieuwe kamer was, ik dacht al dat is pas een upgrade, haha. Geniet lekker van de bahama's, vandaag hadden we hier met 7 graden en de zon ook niet te klagen, haha.
    xxx Martine

• 14 April 2010 - 12:17

Marion:

Hoi Roy
    Hoe is het met je? Van je moeder hoorde ik dat je al een hele tijd lelijk aan het hoesten bent En voor onderzoek naar het ziekenhuis bent geweest Wat akelig voor je Heb je de uitslag al binnen van de onderzoeken Ik hoop echt voor je dat je nu goede medicijnen ervoor kunt krijgen Hier gaat alles zijn gangetje Het laatste nieuws is dat ik mijn huis tekoop heb gezet Het wordt teduur Dus ga ik kleiner en goedkoper wonen Wel weer een hele klus maarja niets aan tedoen Er zijn ergere dingen in het leven Dustin en Sandra wonen nu samen Leuk he Met Mike en Minke gaat het ook goed Het laatste stukje van zijn studie zit er bijna op Roy tot zover liefs Marion