Terug naar de Westerdam
Door: Roy
Blijf op de hoogte en volg Roy
17 Februari 2010 | Nederland, Zoetermeer
De itinerary van de Westerdam is super gaaf. De hele maand maart verblijf ik dan nog in de Caribbean en dan begin april door naar Freeport, Bahamas voor droogdock. We liggen daar dan 10 dagen voor verbouwingen. Daarna begint de Westerdam met de oversteek naar Europa, een 20-daagse cruise die eindigt in Venetië waarna we verder in Europa zullen cruisen langs Turkije, Kroatië, Griekenland, Spanje, Portugal, Italië en meer…
Begin juni gaan we op weg naar Zuid-Afrika voor het WK :D :D Van 10 juni tot en met 12 juli liggen we dan in Kaapstad waarna we doorvaren naar Rotterdam. Daar stap ik dan op 26 juli weer van boord af. Een overzicht van de cruises die ik ga maken is te zien op de website van HAL: http://www.hollandamerica.com/find-cruise-vacation/findcruises.action?shipcodesearch=we
17 Februari 2010 - 16:33
Rob & Anita:
heel naar, waar zullen wij aan boord komen:)
veel plezier man en doe geen dingen die wij ook niet zouden doen -
17 Februari 2010 - 16:38
Roel:
Ha die Roy!!
Dat klinkt allemaal weer als Muziek in de oren ;) En een nieuwe uitdaging voor je erbij, als supervisor in de Guest Relations.. Laat die "vervelende" gasten maar komen! Nee ben benieuwd wat je er van vind!
Succes in ieder geval!
Great ,
Roel -
17 Februari 2010 - 16:38
Joan:
Jij treft het!
Echt een super vooruitzicht!
Mocht je weer in Curcao aanmeren dan geef je maar een belletje!
18 Februari 2010 - 21:38
Cris:
Dat heb je weer goed voor mekaar Roy.Nu nog effe doorbijten de ergste kou in Nederland zal wel een keertje over zijn zeker.En je hebt een goed vooruitzicht wat nog komen moet geweldig.
Liefs Cris -
19 Februari 2010 - 05:50
Ingrid:
Slechts 1 woord schiet me bij dit alles te binnen: GOUDPIKKIE -
06 Maart 2010 - 15:57
Familie Nibbering:
Hoi Roy,
Een hele goede reis toegewenst en natuurlijk ook weer heel veel plezier!
Henk,Debbie,Didier en Nicole