Jetz geht's los! - Reisverslag uit Bispingen, Duitsland van Roy Peeters - WaarBenJij.nu Jetz geht's los! - Reisverslag uit Bispingen, Duitsland van Roy Peeters - WaarBenJij.nu

Jetz geht's los!

Door: Roy

Blijf op de hoogte en volg Roy

09 Augustus 2009 | Duitsland, Bispingen

Hier weer een bericht uit schnitzelland! Alles palletti hier! (dat is Duitse straattaal voor ‘alles goed hier’) Alleen drankjes en eten wegbrengen is voorbij, ik mag wijklopen :D Ik moet elke dag voor dat ik begin een tas met geld ophalen voor in mijn portemonnee. Ook heb ik een kaart gekregen zodat ik alles in de computer kan bestellen. Mijn Duits gaat nu met grote stappen vooruit aangezien ik nu meer contact met gasten heb.

Gisteren ben ik met collega’s uit geweest. Hier in Bispingen ligt een grote indoor skihal waar elk weekend een apres ski party is. Jong en oud van Bispingen en omstreken komt hier naar toe. Zelfs oude opa’s zijn van de partij (!!). Daarna gingen we nog naar een Amerikaanse diner die 24 uur per dag geopend is. Het is best raar om een schnitzel te eten om 5 uur ’s nachts in een restaurant haha.

Verder zijn we nog naar Hamburg geweest. Dit was niet zo’n succes aangezien de hele stad afgesloten was vanwege een groot feest. Door grote files en veel omrijden bleef er maar weinig tijd over om iets van de stad te bekijken. Woensdag hoef ik niet te werken en ga ik het dan nog eens proberen.

Auf wiedersehen!

• 10 Augustus 2009 - 01:59

Dave:

hier vanuit een nu donker maar overdag zonnig mallorca, de bommen en de mexicaanse griep aan het ontwijken. Goed te horen dat alles goed gaat! Veel plezier en succes nog, en we spreken elkaar snel weer.

Groeten

• 10 Augustus 2009 - 09:32

Jorien:

hey roy!
    klinkt goed... en ik vertrek vrijdag naar fort lauderdale, kan jij me nog je vaarschema doormailen voor een eventuele meering...
    viel spass in deutschlandd

• 12 Augustus 2009 - 04:14

Ingrid:

Ook hier is alles palletti. Volgens mij ben je niet in schnitzelland maar in bratwurstland!
    Zo te lezen heb je het weer goed geregeld, tot aan de vaatwasser toe.
    Geniet ervan.
    Doei,
    Ingrid

• 31 Augustus 2009 - 10:50

Simone De Jong:

Heey Roy,

Bij toeval en nieuwsgierigheid vond ik jou op deze site.
    Ik vertrek as zaterdag naar Centerparcs Bispinger Heide voor een stage van 5 maanden.
    Ik ben zeer benieuwd hoe het daar op het park is. Heb je leuke collega's en heb je het erg naar je zin gehad?

Graag hoor ik nog van je :-) Als je wilt kun je reageren en een mailtje sturen naar simonedejong9@hotmail.com.

Groetjes, Simone (20, Noord- Brabant)